Akcija povodom Nacionalnog dana davanja

Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, prisustvovali su obeležavanju drugog Nacionalnog dana davanja u Osnovnoj školi “Boško Buha” u Beogradu. Mi smo tim povodom u duhu akcije Dan davanja donirali Interaktivnu tablu.

Obeležavanju drugog po redu Nacionalnog dana davanja, prisustvovali su i zamenica pomoćnika direktora Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) - Kancelarija za ekonomski razvoj, obrazovanje i životnu sredinu Kimberli Rozen, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović i izvršna direktorka Srpskog filantropskog foruma Dragana Jovančević.

Projekat za unapređenje okvira za davanje, koji finansijski podržava USAID i Srpski filantropski forum, organizuje ovaj događaj, na kom su predstavljeni rezultati kampanje u okviru koje su u proteklih mesec dana bila prikupljana sredstva za osnovne škole u Srbiji.

Nacionalni dan davanja jedna je od aktivnosti koja promoviše veća filantropska davanja kroz uključivanje građana i kompanija u akcije prikupljanja sredstava za lokalne projekte koji su značajni za društvo i zajednicu. Mi, kao društveno odgovorna firma, smo se sa zadovoljstvom odazvali pozivu za donaciju interaktivne table.

               

                                              ;